hjemomgallerigjestebokpekerenyhetsarkivenglish
Hjemmesiden Forts..
Jeg har i lang tid hatt et ønske om å designe min egen hjemmeside. Men realiseringen ble holdt tilbake da jeg antok at terskelen for å mestre web-design var vesentlig høyere enn det den skulle vise seg å være. Etterhvert som jeg ble mer aktiv på foto.no, syntes jeg det var greit nok å holde "bildearkivet" mitt oppdatert gjennom deres tjeneste. Senere ble det også en portfoliotjeneste tilgjengelig, men som hadde så store begrensninger at jeg til slutt fant ut at det nå var på tide å sette i gang på egenhånd.

Siden den spede start med ett og annet bilde på bildekritikken, har jeg opparbeidet et anseelig arkiv med bilder jeg selv føler meg konfortabel med. Ved siden av å vise frem min egne bilder har jeg også samlet noen pekere til sider som jeg synes er gode kilder til informasjon både for det som angår praktisk fotografering og noe om det som tar for seg teknologien bak disse apparatene. I tillegg finnes det tester og andre artikler som kan være kilder til god informasjon for kameraentusiaster.
   
Copyright © Bruk av materiale fra denne siden tillates ikke, bortsett fra om dette er avtalt med eier. Viser i den forbindelse til 'åndsverkloven' som tar for seg opphavsrett til åndsverk.